Restaurant Lingewaard

Plate Service

   Hieperdepiep!

Ons restaurant is zeer geschikt voor het geven van uw kinderfeestje!

Wij beschikken over 20 zitplaatsen en hebben alles in huis om uw kind een onvergetelijke feest te bezorgen. Heeft u zelf een idee of juist hele andere wensen? Wij denken graag met u en uw kind mee!  Wij hebben 2 opties bedacht die bij de meeste kindje wel aansluiten.

 

Pizzafeest!

Er is niks zo leuk als je eigen pizza beleggen en bakken.

– Onvangst in ons versierde restaurant

– Samen aan een grote tafel jullie eigen pizza beleggen

– Onze pizzabakker, bakt jullie pizza’s terwijl jullie cadeautjes kunnen uitpakken of zingen voor de jarige jop

– Onbeperkt Ranja staat voor jullie klaar

– Als de pizza’s op zijn staat er een heelijke beker softijs voor jullie klaar die jullie zelf mogen versieren, met nootjes, disco-dip of chocoladebolletje

 

 

Snackfeest!

Ons restaurant is ontworpen om een ontspannen en gezellige sfeer te creëren. De ruimte is ruim en licht, met een open keuken zodat u kunt zien hoe uw eten wordt bereid. Er staan diverse spelletjes voor u klaar om uw gezelschap bezig te houden tijdens het bereiden van uw maaltijd. Natuurlijk mag onze grabbelton voor de kleintjes niet ontbreken!

We hebben ook een groot terras waar u kunt genieten van een maaltijd in de buitenlucht. Ons terras is ook te reserveren voor maximaal 21 personen.

Daarnaast hebben wij een Lounge hoek ingericht waar u, net als thuis, op de bank kunt wachten op uw bestelling of een heerlijke kop koffie kunt nuttigen. 

We hopen u snel te verwelkomen in ons restaurant!

Reserveren

Reserveren voor het restaurant? vul dan het onderstaande formulier in.

Openingstijden

Maandag: 16:00 - 20:00

Dinsdag: 16:00 - 20:00

Woensdag: 16:00 - 20:00

Donderdag: GESLOTEN

Vrijdag: 12:00 - 20:00

Zaterdag: 12:00 - 20:00

Zondag 12:00 - 20:00

​​

​Bezorgtijden:

Elke dag van 16:00 tot 19:30

Onze tevreden klanten

Een uitgebreid cafetaria met een winkel en daaraan gekoppeld een ruime eetgelegenheid. Alles met en verzorgde uitstraling. Het assortiment aan frituur-en pizza en diner mogelijkheden zijn erg uitgebreid. De bestelling verloopt vlot en de hoeveelheid verstrekte frituur is bijzonder groot. Ook de huis gemaakte snacks zijn groot en smaken ook bijzonder goed. Een cafetaria dat wij kunnen aanbevelen.

Roger Lelieveld

★★★★★

Bestellingen zijn altijd snel geleverd, je krijgt echt waar voor je geld, heerlijk softijs,kapsalon en pizza. Mijn favoriet is de galzone shoarma met extra olijven en feta. Heerlijke pizza bodem niet vet en goed gevuld met lekker veel kaas.

Jessica van Den Bogaard

★★★★★

Restaurant

Cafetaria Lingewaard

Kapelstraat 5

6691AS Gendt

Telefoon