Restaurant Lingewaard

Plate Service

Ons restaurant met plate service

Onze plate service is perfect voor gezinnen, groepen en iedereen die van lekker eten houdt.  Wij kunnen maximaal groepen van 20 personen aan. Wij vragen altijd even telefonisch te reserveren als u als groep komt eten. Dan zorgen wij dat de tafel voor u gereserveerd en ingedekt is.

Onze menukaart

De kracht van onze menukaart is dat er voor een iedereen wat lekkers opstaat. Of je nu op zoek bent naar een verse pizza, een menu of een frietje met een frikandel Speciaal, wij bieden het allemaal aan! Zo houden we ons restaurant toegankelijk voor iedereen.

Onze service

Onze service is vriendelijk en attent. Onze Medewerkers zijn altijd bereid om u te helpen bij het kiezen van uw gerecht en om uw vragen te beantwoorden. We bieden ook een breed scala aan dranken, waaronder wijn, bier en frisdranken

Onze ambiance

Ons restaurant is ontworpen om een ontspannen en gezellige sfeer te creëren. De ruimte is ruim en licht, met een open keuken zodat u kunt zien hoe uw eten wordt bereid. Er staan diverse spelletjes voor u klaar om uw gezelschap bezig te houden tijdens het bereiden van uw maaltijd. Natuurlijk mag onze grabbelton voor de kleintjes niet ontbreken!

We hebben ook een groot terras waar u kunt genieten van een maaltijd in de buitenlucht. Ons terras is ook te reserveren voor maximaal 21 personen.

Daarnaast hebben wij een Lounge hoek ingericht waar u, net als thuis, op de bank kunt wachten op uw bestelling of een heerlijke kop koffie kunt nuttigen. 

We hopen u snel te verwelkomen in ons restaurant!

Reserveren

Reserveren voor het restaurant? vul dan het onderstaande formulier in.

Openingstijden

Zomerperiode vanaf 29-03-2024

Maandag: 12:00 - 21:00

Dinsdag: 12:00 - 21:00

Woensdag: 12:00 - 21:00

Donderdag: GESLOTEN

Vrijdag: 12:00 - 21:00

Zaterdag: 12:00 - 21:00

Zondag 12:00 - 21:00

​​

​Bezorgtijden:

Elke dag van 16:00 tot 20:30

Onze tevreden klanten

Een uitgebreid cafetaria met een winkel en daaraan gekoppeld een ruime eetgelegenheid. Alles met en verzorgde uitstraling. Het assortiment aan frituur-en pizza en diner mogelijkheden zijn erg uitgebreid. De bestelling verloopt vlot en de hoeveelheid verstrekte frituur is bijzonder groot. Ook de huis gemaakte snacks zijn groot en smaken ook bijzonder goed. Een cafetaria dat wij kunnen aanbevelen.

Roger Lelieveld

★★★★★

Bestellingen zijn altijd snel geleverd, je krijgt echt waar voor je geld, heerlijk softijs,kapsalon en pizza. Mijn favoriet is de galzone shoarma met extra olijven en feta. Heerlijke pizza bodem niet vet en goed gevuld met lekker veel kaas.

Jessica van Den Bogaard

★★★★★

Restaurant

Cafetaria Lingewaard

Kapelstraat 5

6691AS Gendt

Telefoon