Cafetaria Lingewaard

De lekkerste Friet & snack’s  uit de lingewaard

Over ons

Wij zijn Cafetaria Lingewaard, een cafetaria in het mooie Gendt. Wij zijn onze cafetaria gestart in September 2021. Wij onderscheiden ons, en staan wel bekend om onze heerlijke, huisgemaakte gerechten. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en bereiden onze gerechten met liefde.

Op onze menukaart vindt u een ruime keuze aan verschillende gerechten, voor ieder wat wils. Van een heerlijke pizza, kapsalon of een frietje met snack. Tot onze heerlijke menu’s, wij hebben het allemaal. Wij hebben ook een uitgebreide keuze aan dranken, zoals koffie, thee, frisdranken, bier en wijn.

Onze cafetaria is een gezellige plek om te komen eten met vrienden, familie of collega’s. Wij hebben een ruime zitgelegenheid zowel binnen als buiten. Wij bieden ook afhaal en bezorging aan.

Onze missie

Onze missie is om mensen te laten genieten van heerlijk, vers eten in een gezellige omgeving. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en bereiden onze gerechten met liefde. Wij willen dat onze klanten zich thuis voelen in onze cafetaria en dat ze met een goed gevoel weer naar huis gaan.

Onze waarden

Wij vinden het belangrijk om onze klanten de beste service te bieden. Wij zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Wij vinden het ook belangrijk om duurzaam te ondernemen.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde jonge gedreven mensen die allemaal een passie hebben voor eten. Wij werken allemaal hard om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste ervaring hebben in onze cafetaria.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze cafetaria te Gendt

Openingstijden

Zomerperiode vanaf 29-03-2024

Maandag: 12:00 - 21:00

Dinsdag: 12:00 - 21:00

Woensdag: 12:00 - 21:00

Donderdag: GESLOTEN

Vrijdag: 12:00 - 21:00

Zaterdag: 12:00 - 21:00

Zondag 12:00 - 21:00

​​

​Bezorgtijden:

Elke dag van 16:00 tot 20:30

Onze tevreden klanten

Een uitgebreid cafetaria met een winkel en daaraan gekoppeld een ruime eetgelegenheid. Alles met en verzorgde uitstraling. Het assortiment aan frituur-en pizza en diner mogelijkheden zijn erg uitgebreid. De bestelling verloopt vlot en de hoeveelheid verstrekte frituur is bijzonder groot. Ook de huis gemaakte snacks zijn groot en smaken ook bijzonder goed. Een cafetaria dat wij kunnen aanbevelen.

Roger Lelieveld

★★★★★

Bestellingen zijn altijd snel geleverd, je krijgt echt waar voor je geld, heerlijk softijs,kapsalon en pizza. Mijn favoriet is de galzone shoarma met extra olijven en feta. Heerlijke pizza bodem niet vet en goed gevuld met lekker veel kaas.

Jessica van Den Bogaard

★★★★★

Restaurant

Cafetaria Lingewaard

Kapelstraat 5

6691AS Gendt

Telefoon